3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕΤΕΩΡΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΕΛΑΤΗ-ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΣΤΙΣ 2-3-4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Περιγραφή

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕΤΕΩΡΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΕΛΑΤΗ-ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

ΣΤΙΣ 2-3-4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

 

1η ημέρα

Αναχώρηση από την πόλη μας νωρίς το πρωί και δια μέσω Ιονίας οδού κάνουμε την πρώτη μας στάση για καφέ λίγο έξω από τα Γιάννενα.

Συνεχίζουμε την διαδρομή μας κάνοντας  μια ακόμη στάση για βόλτα στο Μέτσοβο και δια  μεσω  Εγνατίας οδό φτάνουμε  στα Μετέωρα όπου θα προσκυνήσουμε στην Ι.Μ Αγίου Στεφάνου και θα καταλήξουμε στην Καλαμπάκα.Συνεχίζουμε την διαδρομή μας προς τα ορεινά και μέσα από καταπράσινες πλαγιές στο όρος Κόζιακα και χωριά όπως Καλογριανή,Γλυκομηλιά και Χρυσομηλιά φτάνουμε στο όμορφο χωριό Ελάτη όπου θα έχουμε διανυκτέρευση.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και βόλτα στο χωριό.

 

 

2η ημέρα

Πρωινό και κατεβαίνουμε προς την Πύλη Τρικάλων στον βυζαντινό ναό

Πόρτα-Παναγιά που είναι τρίκλιτη θολωτή σταυρεπίστεγη βασιλική .Κτίστηκε το 1283 από τον Ιωάννη Άγγελο Κομνηνό Δούκα και πρόκειται για έναν από τους τρεις συνολικά σταυρεπίστεγους ναούς στο θεσσαλικό χώρο και τον μοναδικό Πανελλαδικά για την Θέση των Εικόνων του Χριστού και της Υπέρ Αγίας Θεοτόκου οι οποίες είναι τοποθετημένες εκατέρωθεν της Κύριας Πύλης σε αντίστροφη θέση από αυτή της Ορθόδοξης Χριστιανικής Διάταξης ( ο Χριστός βρίσκεται αριστερά και η Παναγία δεξιά ) ενώ ισχύει το αντίστροφο, αποκαλώντας την έτσι και ως μοναδική Δεξιοκρατούσα Παναγία στον Ελλαδικό Χώρο.

Συνεχίζουμε προς την όμορφη πόλη των Τρικάλων όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο κέντρο της πόλης  για βόλτα και μεσημεριανό φαγητό.Επιστροφή το απόγευμα προς το Περτούλι για μικρή βόλτα στο χωριό και συνεχίζουμε προς το Νεραιδοχώρι όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα.Επιστροφή το βραδάκι στην Ελάτη για διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα

Πρωινό και αναχώρηση προς λίμνη Πλαστηρα και την Ι.Μ Κορώνης για προσκύνημα αλλα και να απολαύσουμε την εκπληκτική θεά προς τον κάμπο Καρδίτσας.Συνεχίζουμε λίγα χλμ και φτάνουμε στο σημείο πλάζ Λαμπερού με το ομώνυμο εστιατόριο που βρίσκεται δίπλα στην λίμνη για μεσημεριανό φαγητό. Επόμενη στάση και αφου περάσουμε έξω από την Καρδίτσα θα έιναι κοντά στην Λαμία για ξεκούραση και καφεδάκι και καταλήγουμε στην πόλη μας το βράδυ γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις.

 

 

Περιλαμβάνει:

*μεταφορές με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα

*2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στην Ελάτη

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕΤΕΩΡΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΕΛΑΤΗ-ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΣΤΙΣ 2-3-4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

©2024 Adrahtas Tours | Powered by Smart Plan & Tera Byte

Log in with your credentials

Forgot your details?